FILM/TV-PRODUKTION

Vargkatten producerar filmer i olika format.
Kontakta oss gärna för skräddarsydda filmer för era projekt.
 
Exempel på projekt:
Trygg att föda (2017) projekt genom SKL – Sveriges kommuner och landsting där förlossningsläkare och barnmorskor arbetar för att stärka kvinnor inför förlossningen. Tillsammans Anita Santesson och Anders Rosenberg har gjort en dokumentär Vägen ut, ett utbildningsmaterial, kring temat Samtalsteknik med psykologen Rebecka Rickert-Olsson för barnmorskor och förlossningsläkare. Samt en film: Yoga för gravida. Materialet har också gjorts som ljudböcker.
Aarons nya land (2015) Utbildningsradion
GeoInfo 2015 (2015) GeoInfo
WeCare-utbildning (2016) Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar
Bakgrund:

1987 vann Anita  Santesson en en manustävling där första pris var att göra en  film om folkhögskolor tillsammans med Rapportfilm. Hon skolades hårt i allt från att koka kaffe till att klippa film och på den vägen är det. Under åren har det blivit närmare 60 produktioner med uppdragsgivare som Svt ,UR, Tv4, SF,  DR (dansk Tv), Omegafilm, Prima Media, CNRG-film mfl.

Allt från beställningsfilm, dokumentär, långfilm, tv-serier och studioproduktioner har det blivit. Arbetsuppgifterna  har varierat från regiassistent till huvudansvarig, från initiativtagare till genomförare.

.

vargkatterna