MEDARBETARE

vargkatten.produktion (at) gmail.com

anitaAnita Santesson är  kulturkreatör.
Hon har bland annat gjort dokumentären The Middle East Peace Orchestra om en judisk arabisk fredsorkester och TV serien
Aarons nya land om Sveriges judiska historia.
2014 vann hon tillsammans med traditionsbäraren Ralf Novak Rosengren Sveriges radios Barnens romanpris för boken 5768 visningar på YouTube om resandeflickan Rosita. 2018 fick hennes föreställning Bach in the Street första pris i internationella YAM-Awards. 2013 fick hon och Ralf Novak Rosengren pris som årets kulturarrangör för sitt arbete med Nordic Romani Festival.

Hon är också författare till När djävulen kom till Bagarmossen,

Telefon: 0739 417 972, E-post: anita.santesson (at) gmail.com

CV 2020 längre Anita pdf

Intervju i UR-programmet: En bok, en författare.

cropped-lars-filmis.jpg

Lars Farago, kulturproducent, sångleks- och folkdanspedagog, debattör, redaktör, utredare och projektledare med folk och världsmusik, dans och mångfaldsfrågor som specialitet.

Debatt med Mattias Karlsson, SD, i svt Gomorron Sverige 2010.

Telefon 0707 653 437, E-post: lars.farago (at) gmail.com

15585355_10209696097251515_3172492579866677850_oAnders Rosenberg filmare, fotograf, grundare av Indrafilm. Har mer än 30 år i branschen och utmärker sig för sin tekniska och konstnärliga förmåga att skapa  nya möjligheter med hjälp av  ljuset i bilden. Anders är också redigerare, gör grading och är även stillbildsfotograf. Han är intresserad av det mellanmänskliga, vetenskap, etik och olika tekniker för välbefinnande som mindfullness, yoga och meditation. Bland annat är han engagerad i projektet drömmen om det goda.

Telefon 0707 220 801 creative (at) andersrosenberg.se

eifrabild
Eifra Santesson är utbildad filmproducent från Högskolan Väst i Trollhättan med avgångsår 2012. Hon har erfarenhet av olika funktioner inom kortfilm, tv-produktioner och långfilm och utvecklar för närvarande filmen AUKTIONEN som manusförfattare och producent. Eifra har under tre säsonger arbetat med Fröken Frimans krig på SvT hon har varit koordinator på Innan vi dör. Hon är för närvarande produktionsledare.
Eifra producerade tillsammans med Josephine Adams fem filmer 2016 till We Care- utbildningen för Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningars arbete för idrottsföreningars hälsosamma ledarskap och träningsmiljöer.
CillaDunåsCilla Dunås är utbildad på Fridhems Folkhögskolas Teaterlinje, Stockholms Filmskola och Medieinstitutets TV-Produktionslinje. Hon började inom teatern och hamnade så småningom inom film och TV.
Hon har arbetat som skådespelare på bl.a Malmö Stadsteater, Teater 23, Dans och Teaterhuset Fakiren, regisserat fem föreställningar på bla Teater Scenario & Teater 23.
Arbetat som producent på Teater Tribunalen, Darling Despeardos, som regiassistent åt Jacob Hirdvall, som sufflös på Unga Klara, med
casting, som koordinator på SVT, produktionsledare för långfilmen ”Flickan Mamman och Demonerna”.
När hennes barn, som numer är tonåringar var små hade hon leksaksaffären ”Trull – trä och ullsaker för barn”.

kulturproduktion