NY Länk tryck här! MIN KLEZMER 4 Maj KL 18 MED HELÉNE DON LIND

KLEZMER 2021

VI GER INTE UPP!
När vi inte kan träffas för att spela och dansa tillsammans håller vi kontakt med webbsända konserter och jam/seminarier – MIN KLEZMER.

Istället för jam
Tisdag 4 maj kl 18

Heléne Don Lind lär ut dans till klezmer i Kungsträdgården Foto Peter Bothén

MIN KLEZMER
HELÉNE DON LIND
Samtal – Föredrag – Dans

Heléne är en av de främsta pedagogerna inom dans till klezmermusik i Sverige. Hon är också artist och turnérar med musik och dansföreställningar för barn och ungdomar. Heléne är lärare på Paideia folkhögskolas kurs: Dans i judisk tradition. Hon har uppfört, koreograferat och undervisat judiska och israeliska danser sedan 80-talet. Heléne är även artist, har uppträtt på många konserter med dansframträdanden och instruktioner på Stallet, Världens musik.https://www.youtube.com/embed/drMKlm1FDW4?feature=oembed

Heléne kommer att berätta om hur hon kom in i klezmergenren, spela musik och dans med några av sina förebilder och inspirationskällor, lära ut en dans du kan pröva hemma och ska försöka besvara alla dina frågor.

Anmäl dig senast 3 maj på denna länk
senast 4 maj får du länk till videosamtalet på Google meet.

KOM MED I DANSEN. Ställ gärna din dator i ögonhöjd
så blir det lättare att följa med i dansen som Heléne lär ut.

Samarrangemang med Paideia Folkhögskola