Peter Bothén Min KlEzmer!

Tisdag 25 maj kl 18.00

Han spelar för själen! Missa inte;

Istället för jam med Peter Bothén
Tisdag 25 maj kl 18.00

Interaktivt samtal / föredrag / låtutlärning

Peter Bothén foto Kasia Syty

“Jag blev helt betagen i klezmer–musik när jag hörde det amerikanska bandet Klezmorim på Falun Folkmusik Festival 1986. Blandningen av melankoli, det vilda och spontana drabbade mig direkt. Några år senare mötte jag Nisse och Andreas från teater–gruppen Jordcirkus och det dröjde inte länge till vi bildade Sabbath Hela Veckan som 2019 firade 30 år som band.
Klezmer är för mig mer en känsla än teknik och ornament. I musiken känner jag mig hemma!”

Länk till låten som du kan spela med Peter.

Arrangemanget är ett samarbete med Paideia folkhögskola.
Anmäl dig senast 24 maj KLICKA på denna länk